top of page

Reiki 

KristelvanDijkPhotography-21_edited.jpg

Wat is Reiki?

Het is een Japanse geneeswijze en een spiritueel pad die gebruik maakt van de energie die we allemaal in ons lichaam hebben.

Zowel op lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Als de energie kanalen geopend zijn, kan de energie uit de handen stromen. Reiki werkt op basis van dit principe.

 

Bij een Reiki behandeling geef ik (de gever) de universele energie aan de ontvanger door. De ontvanger neemt de energie op die hij nodig heeft en de energie verspreidt zich in het lichaam naar de plek waar het nodig is. Ik dien hierbij als kanaal, als “doorgeefluik” van de universele energie. De gever geeft dus niet zijn eigen energie aan de ontvanger. Reiki is een vorm van energieoverdracht naar jezelf en naar anderen.

 

Door een Reiki behandeling komt er extra energie beschikbaar voor het lichaam, zodat het lichaam met die extra energie aan het herstel kan beginnen. 

De gever kan geen invloed uitoefenen op het resultaat van de behandeling, het lichaam van de ontvanger en zijn/haar energiesysteem regelen dat allemaal zelf. Het is voor een Reiki behandeling dan ook niet nodig om een diagnose te stellen. Dat is maar goed ook, want alleen een arts is daartoe bevoegd. Reiki is nooit negatief of schadelijk. Reiki werkt ondersteunend maar vervangt nooit een behandeling door een arts.

 

Waarin kan Reiki u ondersteunen?

* ontspanning, in je lijf en uit je hoofd komen

* onrust, stress, een gevoel van uit balans zijn

* ADHD

* faalangst, examenstress, overprikkeling

* HSP

* pesten, angsten

* Burn out/ spanningsklachten

* fysieke en/of mentale klachten

* vermoeidheid

* verwerking van emotionele gebeurtenissen

* onzekerheid/ zenuwachtigheid

   etc.

De Reiki-behandeling is te boeken vanaf 30 minuten voor 30 euro.

Behandeling van 60 minuten is 55 euro.

bottom of page