top of page

Via een voetreflexzonebehandeling wordt de natuurlijke genezing van het lichaam geactiveerd. Je ontspant, je komt tot rust. Het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd om lichamelijke en mentale klachten en ongemakken te verlichten.

 

Voetreflexzonetherapie is er op gericht de reflexzones en punten op en in de voeten die via energievelden in verbinding staan met de diverse organen, zenuwen, klieren, spieren en gewrichten een impuls te geven, zodat deze zich kunnen herstellen of zich kunnen versterken. 

 

In ons lichaam bevinden zich energievelden en banen waar geleidelijk aan blokkades kunnen ontstaan. Deze blokkades in het lichaam kunnen klachten en ongemakken veroorzaken.

 

Als we onze voeten bekijken, dan kunnen we die in verschillende zones onder verdelen en zo ons lichaam geprojecteerd zien op en onder onze voeten. Door het behandelen van deze zones gaat er een stimulerende werking via de energievelden en banen naar het corresponderende deel van het lichaam. 

Als er zich een blokkade bevindt in een van deze energievelden of banen kan voetreflex er voor zorgen dat deze blokkade zich verzwakt of herstelt. Dit kan bij en na een eerste behandeling al goed voelbaar zijn.

 

Door de behandelingen sta je stil bij je gezondheid en je welzijn en wordt je je bewuster van wat je lichaam wilt duidelijk maken. Zo werk je aan een natuurlijk herstel en evenwicht.

 

Voetreflexzonetherapie kan bij een groot aantal klachten worden toegepast, waaronder;

Lichamelijke klachten:

Hoofdpijnklachten
Chronische verkoudheden
Huidproblemen
Ademhalingsproblemen
Spijsverteringsproblemen
Nier en blaas problemen
Problemen met het zenuwstelsel
Spier en gewrichtspijnen
Schouderklachten
Problemen van de wervelkolom
Overgangsklachten


Mentale klachten:

Stress, Stress bij HSP

Burn-out
Slapeloosheid
Oververmoeidheid
Depressie
Angsten en fobieën
Concentratieproblemen en klachten zonder duidelijke oorzaak.

 

De voetreflextherapie kan een positieve bijdrage leveren om het lichaam in een zo’n optimaal mogelijke conditie te brengen. Reflexzonetherapie helpt uw gezondheid op een natuurlijke manier en versterkt uw immuunsysteem. Dit kan heel goed naast een reguliere behandeling, sterker nog, het versterkt alleen maar de weg naar herstel.

 

De behandeling is geschikt voor jong en oud en kan ook een goede aanvulling zijn op de reguliere geneeskunde of in het kader van preventie (het voorkomen van klachten).

Een voetreflexbehandeling duurt minimaal 50 minuten, het tarief is 55 euro.

Als voetreflexologe stel ik geen medische diagnose. Wanneer ik een duidelijke blokkade bemerk dan adviseer ik een arts te raadplegen.

 

Voetreflexbehandeling

bottom of page