top of page

         

 

 

Acces Consciousness Bars

Access Consciousness is de verzamelnaam voor een

groot aantal behandelingen en lichaamsprocessen

die je helpen om ballast af te werpen en de balans te herstellen.

Alle processen zijn erop gericht het bewustzijn te vergroten,

blokkades op te ruimen en rust en ruimte te creëren in lichaam en geest.


De meest populaire behandeling is Access Bars. Deze behandeling wordt over de hele wereld toegepast en laat hele bijzondere resultaten zien. Door middel van een zachte aanraking op het hoofd is het mogelijk om in korte tijd een diepe ontspanning teweeg te brengen. Terwijl jij ontspannen op de behandeltafel ligt, worden oude patronen, gedachten, ideeën en overtuigingen opgeruimd en daardoor ontstaat ruimte in je lichaam. Ruimte die je kunt gebruiken om het leven te gaan leiden die je zo graag wilt.
 

Om heerlijk te ontspannen, te ontstressen en je oude overtuigingen en blokkades te laten varen,

kan je bij mij een Acces BARS® boeken.

De Bars® is een methode van Access Consciousness waarbij oude energie en blokkades in je lijf en hoofd worden bevrijd door het licht aanraken van punten op het hoofd. De BARS® omvat 32 punten op je hoofd die verbonden zijn aan energiebanen in het lichaam. Deze energiebanen bevatten elektromagnetische lading van overtuigingen, meningen, gedachten, ideeën, beslissingen de je ooit hebt ingenomen over welk onderwerp dan ook. Door zachte aanraking van deze BARS® punten, tijdens een BARS® behandeling, gaat de energie stromen en worden blokkades (vastzittende energie) in je lichaam afgevoerd. Hierdoor zal je meer ruimte in je hoofd ervaren, waardoor je nieuwe keuzes kunt maken voor wat je werkelijk wilt in je leven, zonder overbodige oude ballast. Je kunt de BARS eigenlijk goed vergelijken met het opschonen van een computer. Wanneer er een programma op je computer zit die je niet meer gebruikt, dan verwijder je dat programma en defragmenteer je de computer. Eigenlijk is dit ook wat de Bars® doen. Alles wat je niet meer dient wordt verwijderd. Tijdens een Access Bars® behandeling, gaan de energetische banen weer stromen en kunnen blokkades en de daarbij horende vastzittende energie ontladen. Door de energie stroming weer in balans te brengen, krijgen nieuwe keuzes, ideeën en ervaringen weer de ruimte om door je lijf te stromen om te bereiken en te manifesteren waar je hart naar verlangt.

De Bars® geven je de mogelijkheid om los te laten wat je niet langer nodig hebt; gedachten, angsten, stress, ideeën over gezondheid, relaties, geld, etc.

Wat doen de Bars®:

– Haalt stress weg;

– Kalmeert je gedachten zodat je rust hebt;

– Meer gemak in ieder gebied van je leven;

– Je voelt je meer gelukkig en hebt weer zin in het leven;

– Verandert ieder gebied van je leven op een gemakkelijke en snelle manier;

– Betere relaties met anderen en jezelf;

– Verbetert je gezondheid;

De Acces Bars is te boeken vanaf 30 minuten.

Het tarief voor een Acces Bars behandeling van 30 minuten is 30 euro. 

Het tarief voor een Acces Bars behandeling van 60 minuten is 55 euro.

bottom of page